dilluns, 20 de setembre del 2010

Xarxa virtual

Edu3.cat



El vídeo ens parla de l’evolució de l’ordinador.
Aquest explica els canvis en quan a la interactivitat, ens mostra com abans la informació es trobava sense cap unió entre elles, i com més endavant es van creant punts de conecció entre les diferents informacions.

També aporta noms importants com Venebar Bush, el qual intenta millorar la comunicació científica, fent que l’ordinador operi com la ment. Un altre es Ted Nelson, el qual vol crear una conecció entre xarxes d’informació. Les idees d’aquestes dues persones no es poden fer realitat degut a que la tecnologia del moment no ho permet.

Tot i que aquestes idees no es van fer realitat, ens van deixar termes importants actualment com: hipertext que és la informació relacionada, la hipermèdia que unia sons, imatges i animacions.

Per últim un home que si que va fer realitat la seva idea, Duglas, amb el ratolí. La informació anava i tornava de l’ordinador al ratolí. D’altra banda va crear els grafismes, símbols.

A partit d’aquí es van començar a crear programes interactius de més qualitat com el videojocs, i es va fer possible que l’ordinador a més d’una eina de càlcul, com era en els seus inicis, fos un mitjà de comunicació social i comercial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada